Allround Happiness Foundation
Cultuur Activiteiten

CULTUUR
ACTIVITEITEN

CULTUUR?


Als je denkt dat de Allround Happiness Foundation enkel in staat om jou te voorzien van alcoholische dranken en de daarop volgende katers, heb je het volledig bij het verkeerde eind.

Ook op cultureel vlak hebben wij het beste van het beste te bieden. Om jullie een idee te geven van de talrijke activiteiten die volgend jaar zullen plaatsvinden, lichten we nu al een tipje van de sluier.
WAAROM CULTUUR BIJ ALLROUND HAPPINESS FOUNDATION?


Gent is de nieuwe wereldstad vol ontdekking en verrassingen voor jong en oud. Elk (nieuwe) student wil zoveel mogelijk doen en weten over Gent. Dankzij, Allround Happiness Foundation maken we dit mogelijk. Denk maar aan een 'Tour door Gent' of de verschillende Happiness projecten die eraan komen. De locale winkels leren kennen. De beste restaurant en bars kennen in Gent en omstreken. Een dagje cinema of museum staan ook zeker op het programma.

FEEST INFO


Elk 'ontspannende' 'diverse' cultuuractiviteit zal telkens plaatsvinden Gent. De start van elk activiteit verschillend iedere keer. Elk feestje zal worden ingekleed met een 'Happiness' thema. Dus laat je telkens verrassen met een sprankeltje 'Happiness'. 

Allround Happiness Foundation denkt ook aan het klimaat daarom zullen er 'herbruikbare bekers' ter beschikking zijn als er nodig zouden zijn. We vragen € 1,00 waarborg per beker. Je kan altijd je waarborg terug vragen bij teruggeven van de beker.


De prijs van een diverse 'allround' cultuuractiviteit zal iedere keer afhangen per evenement. Voor diegene die een 'Happiness Student Card' hebben zullen rekenen op een korting. Een 'Culture Card' is hierbij ook mogelijk. Dan mag je mee op alle cultuuractiviteiten voor de helft van de prijs per evenement. Zo abonnement kost je € 30,00 voor niet-leden en € 25,00 voor leden.


Gastronomie

Om jullie gastronomisch naar een hoger niveau te tillen organiseren wij onder andere een 'Jaarlijks Happiness Barbecue' op een geheime locatie in Gent. Dit is de ideale gelegenheid voor iedereen om elkaar wat beter te leren kennen. Daarnaast zal er ook een Fondu en Grill avond zijn in de alom bekende 't Fondueloft Gent waar je kan genieten van lekkere vis en vlees. Degene die de meeste kan eten, wordt beloond in De Coulissen Gent. Ribbetjesavond staan ook zeker op de programma.


Kroegentochten

Ook kroegentochten mogen natuurlijk niet aan ons gamma ontbreken. In het begin van het jaar zal er een kroegentocht plaatsvinden in Overpoort Gent om elkaar beter te leren kennen. Gent heeft natuurlijk meer te bieden dan de Overpoort alleen en daarom gaan we ook eens het andere deel van Gent verkennen tijdens onze kroegentocht oud Gent

Er is nog meer!

Is dit allemaal niets voor jou? Geen nood, ons gamma aan activiteiten is nog lang niet uitgeput. We organiseren een filmavond en een casino-avond, waar je jouw pokerface ten volle zal kunnen gebruiken. Als je nu eenmaal super goed bent in het andere geslacht imponeren, kom dan zeker naar onze speeddate waar je jouw beste versiertrucs kan showen.


Bij succes van Allround Happiness Foundation

We sluiten ons assortiment af met een ladies & men’s night waarbij het eens niet gaat om het andere geslacht te entertainen. We zullen jullie voorzien van alles wat nodig is voor een echte mannenavond en een echte girlsnight.

Je kan altijd gratis een 'Happiness spaarkaart' vragen om je te motiveren om te blijven komen met jouw vrienden.


Per inschrijving zal Allround Happiness Foundation € 2,00 doneren aan 'Voedselondersteuning Gent'.


Voor elk cultuuractiviteit ben je (verplicht) je in te schrijven want VOL = VOL
Je kan je altijd inschrijven om een 'Happiness Student Card' of 'Culture Card' aan te vragen.
Door een mail te sturen naar info@allroundhappinessfoundation.be met de volgende informatie.

  • Naam + achternaam + studentenvereniging 
  • Wat je zou willen aanschaffen?


Het kan ook ter plekke geregeld worden op de activiteit of verenigingsavonden.

Recent Nieuws


Wij zijn opzoek naar studenten die hun steentje willen bijdragen.

1 Juli, 2020


Nieuwe pagina's toegevoegd aan de Allround Happiness Foundation website.

22 Augustus 2020

Contact opnemenE-mail: info@allroundhappinessfoundation.be

Telefoon: (+32) 499 - 714 581

IBAN: BE59 7350 5680 7026
BIC: KREDBEBB


Copyright @ 2020-2021 Happiness Belgium. All Rights Reserved