Allround Happiness Foundation
Feest Activiteiten

FEEST ACTIVITEITEN

FEESTEN?


Iedereen houdt van een fantastische feestje in overpoort Gent. Allround Happiness Foundation zorgt er persoonlijk voor de gezelligheid en amusement ter plekke.

Na het hard werken of studeren verdient iedereen de nodige ontspanning, feesten natuurlijk! Je bent van harte welkom om de pannen van alle daken te springen in de cafés in Overpoort Gent. Tot gauw!


WAAROM FEESTEN BIJ ALLROUND HAPPINESS FOUNDATION?


We organiseren cocktailavonden, shotjesavonden en een fuif in onze vertrouwde omgeving Overpoort Gent. Naast het organiseren van deze fantastische evenementen zorg ik er ook voor dat jullie mooiste totje, elegantste dancemoves en mooiste vriendschappen voor eeuwig zullen bewaard blijven.

.

FEEST INFO


Elk 'spetterende' feestje zal telkens (meestal) plaatsvinden in de cafés in Overpoort Gent. De start van elk party zal om klokslag 22u zijn. Elk feestje zal worden ingekleed met een 'Happiness' thema. Dus laat je telkens verrassen met een sprankeltje 'Happiness'. 

Allround Happiness Foundation denkt ook aan het klimaat daarom zullen er 'herbruikbare bekers' ter beschikking zijn die we kunnen vol gieten met frisse cocktails en shotjes. We vragen € 1,00 waarborg per beker. Je kan altijd je waarborg terug vragen bij teruggeven van de beker.


COCKTAILS

De prijs van een cocktail zal voor niet-leden € 4,00 bevatten. Voor diegene die een 'Happiness Student Card' hebben zal de prijs € 3,50 zijn. Je kan ook altijd een 'Party Card' aanvragen. Dat is als het ware een abonnement voor het hele jaar om alle feest activiteiten van Allround Happiness Foundation bij te wonen. En dat de prijs van een cocktail zal € 3,00 bedragen voor de hele avond op elk 'Happiness' Party. En op elk cocktailavond krijg je eerste cocktail gratis. Zo abonnement kost je € 30,00 voor niet-leden en € 25,00 voor leden. 


SHOTJES

De prijs van een shotje zal voor niet-leden € 2,00 bevatten. Voor diegene die een 'Happiness Student Card' hebben zal de prijs € 1,50 zijn. Een 'Party Card' is hierbij ook mogelijk. De prijs van een shot zal € 1,00 bedragen voor de hele avond op elk 'Happiness' Party. Zo abonnement kost je € 30,00 voor niet-leden en € 25,00 voor leden.

In geval van een 'Happy Hour' is het voor iedereen van toepassing.
Je kan altijd gratis een 'Happiness spaarkaart' vragen om je te motiveren om meer cocktails of shotjes te kopen voor jou en je vrienden.


Per aankoop van een cocktail zal Allround Happiness Foundation € 0,25 doneren aan 'Voedselondersteuning Gent'.
Per aankoop van een shotje zal Allround Happiness Foundation € 0,10 doneren aan 'Gentse milieufront'.

Zorg altijd dat je op tijd bent voor het feestje want  OP = OP


Je kan je altijd inschrijven om een 'Happiness Student Card' of 'Party Card' aan te vragen.
Door een mail te sturen naar info@allroundhappinessfoundation.be met de volgende informatie.

  • Naam + achternaam + studentenvereniging 
  • Wat je zou willen aanschaffen?


Het kan ook ter plekke geregeld worden op het feest of verenigingsavonden.

UITZONDERING:
Om ervoor te zorgen dat de 'Happiness programma' niet wordt misbruikt. Kan je met een 'Party Card' een maximaal aantal cocktails/shotjes kopen. Dat zal bij iedere activiteit verschillen van aantal.

Recent Nieuws


Wij zijn opzoek naar studenten die hun steentje willen bijdragen.

1 Juli, 2020


Nieuwe pagina's toegevoegd aan de Allround Happiness Foundation website.

22 Augustus 2020

Contact opnemenE-mail: info@allroundhappinessfoundation.be

Telefoon: (+32) 499 - 714 581

IBAN: BE59 7350 5680 7026
BIC: KREDBEBB


Copyright @ 2020-2021 Happiness Belgium. All Rights Reserved