Allround Happiness Foundation
Sport Activiteiten

SPORT 
ACTIVITEITEN

SPORTEN?


Er komt een zeer gevarieerde waaier van sporten aan bod waar zowel recreanten als echte competitiebeesten hun hart kunnen ophalen. Zij die liever niet willen ontnuchteren kunnen zich wagen aan enkele originele drankgeïnspireerde sporten.

Aan je lichaam werken kan nooit kwaad. Laten we een handje helpen. We oragniseren 'Allround' sportieve evenementen voor jong en oud. Maar ook simpele groepswork-outs, fitness, zwemmen, en vechtsporten staan op de programma.WAAROM SPORTEN BIJ ALLROUND HAPPINESS FOUNDATION?


Ben je eerder het type dat sport kijken al vermoeiend genoeg vindt dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres. Iedereen is welkom om ons wit-orange-rood legioen naar de opperste triomf te stuwen door de keel schor te schreeuwen. Allround Happiness Foundation zal gekend om zijn vurige aanhang, het 'legioen van Gent' zal naar ons worden genoemd.

.

SPORT INFO


Elk uitdagende sportactiviteit zal telkens plaatsvinden Gent en omgeving. Elk evenement zal worden ingekleed met een 'Happiness' thema. Dus laat je telkens verrassen met een sprankeltje 'Happiness'. 

Allround Happiness Foundation denkt ook aan het klimaat daarom zullen er 'herbruikbare bekers' ter beschikking zijn als er nodig zouden zijn. We vragen € 1,00 waarborg per beker. Je kan altijd je waarborg terug vragen bij teruggeven van de beker.


De prijs van een diverse 'allround' sportactiviteit zal iedere keer afhangen per evenement. Voor diegene die een 'Happiness Student Card' hebben zullen rekenen op een korting. Een 'Sport Card' is hierbij ook mogelijk. Dan mag je mee op alle sportactiviteiten voor de helft van de prijs per evenement. Zo abonnement kost je € 30,00 voor niet-leden en € 25,00 voor leden.


Je krijgt ook de kans om tal van sporten te ontdekken, (wekelijks) maandelijks zorgen we ervoor dat je sportieve verlangens ingevuld worden. Dit kan gaan van golfen tot karten en van ijshockey tot een jeneverloop, voor elk wat wils dus! Bij vragen kun je altijd mailen naar info@allroundhappinessfoundation.be en door Allround Happiness Foundation te liken op Facebook blijf je zeker op de hoogte van alle aanstaande evenementen.

Je kan altijd gratis een 'Happiness spaarkaart' vragen om je te motiveren om te blijven komen met jouw vrienden.


Per inschrijving zal Allround Happiness Foundation € 2,00 doneren aan 'Child Focus'.

Voor elk sportactiviteit ben je (verplicht) je in te schrijven want VOL = VOL
Je kan je altijd inschrijven om een 'Happiness Student Card' of 'Sport Card' aan te vragen.
Door een mail te sturen naar info@allroundhappinessfoundation.be met de volgende informatie.

  • Naam + achternaam + studentenvereniging 
  • Wat je zou willen aanschaffen?


Het kan ook ter plekke geregeld worden op het evenement of verenigingsavonden.

Recent Nieuws


Wij zijn opzoek naar studenten die hun steentje willen bijdragen.

1 Juli, 2020


Nieuwe pagina's toegevoegd aan de Allround Happiness Foundation website.

22 Augustus 2020

Contact opnemenE-mail: info@allroundhappinessfoundation.be

Telefoon: (+32) 499 - 714 581

IBAN: BE59 7350 5680 7026
BIC: KREDBEBB


Copyright @ 2020-2021 Happiness Belgium. All Rights Reserved