Allround Happiness Foundation
Verenigingsavonden

DE VERENIGINGSAVONDEN

VERENIGINGSAVOND?


De trots van Allround Happiness Foundation is al sinds 2019 het studentencafé in De Coulissen Gent! Ze zijn gevestigd in de Overpoortstraat 33, het bruisende centrum van het studentenleven. Dankzij ons motto 'Happiness' kan je er van 10u s' avonds tot in de vroege uurtjes terecht om aan de laagste prijzen te genieten van drankjes, plezier en de beste feestjes. Redenen genoeg om eens binnen te springen!


De gezellig cafe heeft een geweldige sfeer. Elk student kan er zijn wensen laten vervullen. Zij het voor een frisse pint, een frisdrankje, een Grey Goose Fanta of een glaasje champagne als aperitiefje. Het enthousiast team staat altijd voor je klaar. 


WAAROM VERENIGINGSAVONDEN IN DE COULISSEN GENT?


Allround Happiness Foundation brengt 'Happiness' naar De Coulissen Gent. En iedereen mag er deel van uitmaken. Laat je verrassen en verslinden in de wonderlijke wereld van het nachtleven van Gent. De unieke gelegenheid voor iedere student om 'Happiness' te ontdekken en te beleven.

.

VERENIGINGSAVONDEN INFO


De verenigsavonden zal telkens dinsdagavond plaatsvinden in De Coulissen Gent. De start van elke avond zal om klokslag 22u zijn. Elke avond proberen we in te kleden met een 'Happiness' thema. Dus laat je telkens verrassen met een sprankeltje 'Happiness'. 


Je kan altijd gratis een 'Happiness spaarkaart' vragen om je te motiveren om meer te blijven afkomen naar Allround Happiness Foundation.


We durven geregeld wel eens extra  promo's te verzinnen voor de Allround Happiness Foundation leden.

Bij het aanschaffen van een 'Happiness Student Card' krijg je € 1,20 korting op het bier op onze verenigingsavonden van 22u tot 00u. En de hele avond heb je de mogelijk tot bottle nights flessen te kopen in De Coulissen Gent.

Je kan ook altijd een 'Beer Card' supplement aanvragen. De kaart die iedere student moet hebben om bier te zuipen in de Overpoortstraat van Gent. Zo abonnement kost je € 75,00 voor niet leden en € 60,00 voor leden doorheen het hele academiejaar. Dit is de overzicht van de promo's als je in bezit bent van een 'Beer Card':
Maandag:
Dinsdag: De Coulissen Gent - € 1,20 per frisse pint van 22u tot 00u

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

We doen er alles aan om de Gentse student de tijd van z'n leven te geven, en De Coulissen Gent zijn daar dan de afgelopen jaren ook al in geslaagd!


Heb je ook al zin in het academiejaar? Wij ook, kom dus gerust eens langs om de uitbundige sfeer op te snuiven!

Recent Nieuws


Wij zijn opzoek naar studenten die hun steentje willen bijdragen.

1 Juli, 2020


Nieuwe pagina's toegevoegd aan de Allround Happiness Foundation website.

22 Augustus 2020

Contact opnemenE-mail: info@allroundhappinessfoundation.be

Telefoon: (+32) 499 - 714 581

IBAN: BE59 7350 5680 7026
BIC: KREDBEBB


Copyright @ 2020-2021 Happiness Belgium. All Rights Reserved